Direktlänk till inlägg 25 juni 2013
Jag såg på TV hur en kock gjorde rabarbersaft utan att koka saften.Ibland har man så mycket rabarber så man knappt vet vad man ska göra med den och om du känner igen dig kan du göra en karaff saft.
Man tar några stjälkar rabarber och sköljer och skivar upp dem. Sen lägger man rabarbern i en tillbringare och tillsätter socker, ca 1-2 dl. Rör om så att sockret blandar sig väl med rabarberbitarna och låt stå i ca 15-20 minuter.
Tillsätt sedan vatten upp till kanten och låt stå ytterligare ca 30 minuter. Sila sedan saften och du har en god dricka...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
||||||||
3 | 4 |
5 |
6 |
7 | 8 |
9 |
|||
10 |
11 | 12 | 13 |
14 |
15 |
16 |
|||
17 |
18 | 19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
|||
24 |
25 | 26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
|||
|