Direktlänk till inlägg 22 oktober 2016

Middag ikväll .

Av Hilla - 22 oktober 2016 22:37

Ikväll har vi haft våra ungdomar hemma på middag...


Till förrätt gjorde jag en liten italiensk delikatesstallrik. Till varmrätt kycklingfilé späckad med vitlöksost och inlindad i bacon. Till det ungsrostade rotsaker och svampsås. Till efterrätt gjorde jag en äppelpaj med vaniljsås.

Mätta blev vi! Nu åker sonen iväg ett halvår till Sydamerika så detta var som en avskedsmiddag kan man säga. Vi hoppas han får många fina upplevelser på sin resa.

#kyckling #svamp #italienskt #äppelpaj #middag #hilla

 
ANNONS
 
wiper

wiper

24 oktober 2016 08:40

Vad kul att se dig här. Det ser fantastiskt gott ut, förstår att ni njöt. Dina barn är lika beresta som dig. Så skulle man ha gjort som ung, dom är förståndiga

Ha en skön måndag
kram från
Malin

http://wiper.bloggplatsen.se

Hilla

24 oktober 2016 09:11

Tack wiper! Den här bloggen känns lagom ambitiös och jag skriver bara när jag får lust...

Just ni sitter sonen på ett flygplan mellan New York och Panama. Sen ska han byta och flyga till Guayaquil i Ecuador. Lite väl spännande tycker jag ???

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Hilla - Söndag 14 juli 16:20


Idag har jag plockat våra vinbär, vita och svarta. Bären frysen jag in och kokar saft på i höst. #hilla #hillasmatprat #vinbär #saft ...

Av Hilla - Lördag 13 juli 17:51


Ikväll lagade jag en vegetarisk lasagne med broccoli, gul lök och rostade hasselnötter till middag. Salladsbädd och mozzarellaost serverades till... #hilla #hillasmatprat #vegetarisklasagne #lasagne ...

Av Hilla - Torsdag 11 juli 19:34


Ibland hittar jag finare livsmedel till halva priset i min affär pga kort datum. T ex idag då vi kunde laga lammfilé (innerfilé) till middag. Jag gjorde en egen marinad och ugnsstekte filén efter en kortare stund i stekpannan. Tillbehör blev aioli, e...

Av Hilla - Torsdag 11 juli 12:05


Smultron, blåbär, smulgubbar och kantareller... #hilla #hillasmatprat #sommarensskafferi ...

Av Hilla - Torsdag 27 juni 19:10


Idag äter vi sotare av egenhändigt pilkad strömming. Mums... Rensad strömming lägger jag i en plastpåse tillsammans med mycket salt. Låt fisken ligga och dra minst några timmar. Stek sedan fisken riktigt hårt i olja så den blir krispig och god. ...

Presentation


Hillas matprat

Hör av dig till mig!

My Taste

Följ bloggen

Följ Hillas matprat med Blogkeen
Följ Hillas matprat med Bloglovin'

Klicka här, bloggregistret

BloggRegistret.se

Blogglista

Blogglista.se

Senaste inläggen

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Oktober 2016 >>>

På café...

 

Mat på resa...

 

Festmat...

 

På restaurang...

 

Vardagsmat...

 

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

RSS

Fråga mig

2 besvarade frågor

Buzzador

Listor

top100

Annons


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se