Direktlänk till inlägg 16 december 2017
Idag har jag gjort tryffelfudge. Receptet hittade jag i Ica buffé nr 12.
Det blev riktigt gott!
Häll 1 burk kondenserad mjölk (397 g), 300g mörk choklad (70%) och 1 tsk vaniljpulver i en kastrull. Värm tills chokladen smälter, ca 5 minuter.
Rör ner 1 1/2 dl rostade, grovhackade hasselnötter. Häll i en form fylld med bakplåtspapper, ca 15 x 20 cm. Ställ i kylen i 6 timmar. Skär upp i ca 20 bitar.
Jag skar upp mindre rutor och fick ut betydligt fler fudgebitar...
#hillasmatprat #hilla #fudge #baka #julgodis
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 | |||||||
4 |
5 | 6 | 7 | 8 |
9 |
10 |
|||
11 | 12 | 13 |
14 |
15 | 16 | 17 | |||
18 | 19 |
20 |
21 |
22 | 23 |
24 |
|||
25 |
26 | 27 |
28 | 29 |
30 |
31 |
|||
|