Direktlänk till inlägg 9 november 2019
Igår kväll hade vi middag för vänner och vi satt nio stycken runt bordet...
Inte hann jag fotografera maten heller, men detta bjöd vi på iallafall.
Fördrink: drinken Hugo (citron, fläder och skumpa) och tunnbrödsrundlar med flatrökt skinka, pepparrotscreme och ruccola.
Förrätt: grön ärtsoppa med sting, färska räkor på spett, kallrökt lax med äppel- och fänkålssallad.
Huvudrätt: oxfilé med parmesan- och rosmarinsmör, ugnsrostad potatis med sesamfrön och bladspenat, en broccoli- och valnötspaj med trattkantareller och madeirasås.
Efterrätt: kaffe och mandelmusslor med grädde och hjortronsylt.
#hilla #hillasmatprat #middaginovember #godavänner
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
|||||||
4 |
5 |
6 | 7 |
8 |
9 | 10 |
|||
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 | |||
18 |
19 |
20 |
21 |
22 | 23 |
24 | |||
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 | ||||
|