Direktlänk till inlägg 28 februari 2020
Ikväll åt vi laxfiléer som jag skårade och fyllde med pepparrotsost, saltade och pepprade och sedan rullade in i parmaskinka. Dessa stod sedan i ugnen ca 12 minuter i 200 grader. Till det gjorde jag potatishalvor som jag först ugnsbakade och sedan gröpte ur och återfyllde med potatismos. Moset gjorde jag av innanmätet av potatisen, en äggula, riven ost, gräslök, salt och peppar. Potatishalvorna gratinerades med lite mer riven ost.
Tillbehör var ugnsbakad paprika, lök och tomat. Till detta drack vi rött vin.
#hilla #hillasmatprat #lax #pepparrot #parmaskinka
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 | ||||||||
3 | 4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
|||
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
|||
17 |
18 |
19 | 20 |
21 |
22 |
23 |
|||
24 |
25 | 26 |
27 |
28 | 29 |
||||
|