Direktlänk till inlägg 13 juli 2020
För några dagar sedan åt vi fisk i folie som tillagats i ugnen. I foliepaketet hade jag lagt gädda, purjolök, timjan, rosmarin och basilika, skivad vitlök, cocktailtomater, en klick smör, salt och peppar. Fisken var också kryddad med en fiskkrydda innehållande bla saffran.
Till detta hade jag stekt potatis och en pestosås av grön pesto, gräddfil, salt och peppar.
Det vita vinet fick jag tips om. Det är ett potugisiskt vin, Porta 6. Priset är bara 69:- och är ett väldigt bra vin för det priset.
Det här är kryddan jag använde och den har jag ofta till fisk och grönsaker.
#hilla #hillasmatprat #fisk #gädda #krydda
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 | 5 |
|||||
6 | 7 |
8 |
9 | 10 |
11 | 12 |
|||
13 | 14 |
15 |
16 |
17 | 18 |
19 | |||
20 | 21 |
22 |
23 |
24 | 25 | 26 | |||
27 | 28 |
29 |
30 |
31 |
|||||
|