Direktlänk till inlägg 6 april 2025
Dagens middag var entrecote med ugnsstekta grönsaker, örtsmör (som fanns i frysen) och blue castello.
Jag brukar helsteka köttet, låta det vila och sedan skära upp det i ca 1 cm tjocka skivor.
Vi håller också på att planera påsken. Jag har lyckats byta bort ett jobbpass på påskafton och då har vi bjudit hem familjen på lunch.
På annandag påsk kommer min syster med familj över på knytkalas. Det blir fikabröd och smörgåsar. Har vi tur kan vi sitta utomhus.
#hilla #hillasmatprat #entrecote #påsklunch #påskfirande
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 | 3 |
4 | 5 | 6 | ||||
7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
|||
14 |
15 | 16 |
17 |
18 | 19 | 20 | |||
21 | 22 |
23 | 24 | 25 |
26 | 27 | |||
28 | 29 | 30 | |||||||
|