Direktlänk till inlägg 14 maj 2012

En helg i Sundsvall...

Av Hilla - 14 maj 2012 12:45


Vi var ute och åkte en hel del bil i helgen - närmare bestämt till och från Sundsvall. Vi övernattade en natt på Scandic hotell i city. Där brukar jag även bo när jag reser genom jobbet och det är ett bra ställe tycker jag. Frukosten, som vi åt på söndagsmorgonen, var härlig!


På lördagskvällen var vi ute på restaurang Norrlandskällaren och åt tillsammans ett gäng. De flesta valde pizza och den smakade bra. Flera rätter på menyn saknades och ruccola som det skulle vara på en av pizzorna fanns inte att tillgå när vi var där. Det kom mycket folk samtidigt som vi kom så det blev några fel här och där i beställningen. Det är ingen höjdarrestaurang och det är inte så "fancy" men priserna är relativt låga så det var helt OK ändå!


På väg hem blev det en rast vid Tönnebro utanför Söderhamn. Rastplatsen ligger fint till vid en sjö och det finns både hamburgerställe, värdshus med mat och fika, bensinmack och badplats. Säkert finns det mer där som jag inte nyttjat. Den här gången blev det en lunchmacka på värdshuset - en varm panini med kaffe. Det smakade väldigt gott efter att ha suttit och kört halvvägs mellan Sundsvall och Uppsala. Vägen är väldigt enformig så en paus satt fint!


 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Hilla - Söndag 14 juli 16:20


Idag har jag plockat våra vinbär, vita och svarta. Bären frysen jag in och kokar saft på i höst. #hilla #hillasmatprat #vinbär #saft ...

Av Hilla - Lördag 13 juli 17:51


Ikväll lagade jag en vegetarisk lasagne med broccoli, gul lök och rostade hasselnötter till middag. Salladsbädd och mozzarellaost serverades till... #hilla #hillasmatprat #vegetarisklasagne #lasagne ...

Av Hilla - Torsdag 11 juli 19:34


Ibland hittar jag finare livsmedel till halva priset i min affär pga kort datum. T ex idag då vi kunde laga lammfilé (innerfilé) till middag. Jag gjorde en egen marinad och ugnsstekte filén efter en kortare stund i stekpannan. Tillbehör blev aioli, e...

Av Hilla - Torsdag 11 juli 12:05


Smultron, blåbär, smulgubbar och kantareller... #hilla #hillasmatprat #sommarensskafferi ...

Av Hilla - Torsdag 27 juni 19:10


Idag äter vi sotare av egenhändigt pilkad strömming. Mums... Rensad strömming lägger jag i en plastpåse tillsammans med mycket salt. Låt fisken ligga och dra minst några timmar. Stek sedan fisken riktigt hårt i olja så den blir krispig och god. ...

Presentation


Hillas matprat

Hör av dig till mig!

My Taste

Följ bloggen

Följ Hillas matprat med Blogkeen
Följ Hillas matprat med Bloglovin'

Klicka här, bloggregistret

BloggRegistret.se

Blogglista

Blogglista.se

Senaste inläggen

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4 5
6
7
8
9
10 11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2012 >>>

På café...

 

Mat på resa...

 

Festmat...

 

På restaurang...

 

Vardagsmat...

 

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

RSS

Fråga mig

2 besvarade frågor

Buzzador

Listor

top100

Annons


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se