Direktlänk till inlägg 29 mars 2011

Vardagsmiddag Italiano - spagetti Bolognese...

Av Hilla - 29 mars 2011 08:00


Igår blev det en av familjens favoriträtter till middag...


En klassisk italiensk Spagetti Bolognese serverad med tomatpesto, riven parmesan och en rejäl sallad kan väl aldrig vara fel !!??


Ingredienserna...



Sallad med bl a ruccolablad...



Köttfärssåsen är klar...


Till det ett glas rödvin och måndagen förvandlades till en myspyskväll... Ingen av ungdomarna skulle skjutsas och då måste vi ju bara passa på att njuta av vardagskvällen.


Mer om Italiensk matlagning här i en artikel från DN.

 
ANNONS
 
enkakaiugnen

enkakaiugnen

29 mars 2011 09:20

Vad kul med en matblogg! För mig är det bakning som gäller, är inte så duktig på mat just så där kan jag behöva lite inspiration. I'll be back :) // Lotta

http://enkakaiugnen.bloggplatsen.se

 
Hilla

Hilla

29 mars 2011 09:35

Tack för din kommentar! Här blir det nog en salig blandning av mat, bak, restaurang, artiklar ...

Vi ses!

http://www.matprat.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Hilla - Söndag 14 juli 16:20


Idag har jag plockat våra vinbär, vita och svarta. Bären frysen jag in och kokar saft på i höst. #hilla #hillasmatprat #vinbär #saft ...

Av Hilla - Lördag 13 juli 17:51


Ikväll lagade jag en vegetarisk lasagne med broccoli, gul lök och rostade hasselnötter till middag. Salladsbädd och mozzarellaost serverades till... #hilla #hillasmatprat #vegetarisklasagne #lasagne ...

Av Hilla - Torsdag 11 juli 19:34


Ibland hittar jag finare livsmedel till halva priset i min affär pga kort datum. T ex idag då vi kunde laga lammfilé (innerfilé) till middag. Jag gjorde en egen marinad och ugnsstekte filén efter en kortare stund i stekpannan. Tillbehör blev aioli, e...

Av Hilla - Torsdag 11 juli 12:05


Smultron, blåbär, smulgubbar och kantareller... #hilla #hillasmatprat #sommarensskafferi ...

Av Hilla - Torsdag 27 juni 19:10


Idag äter vi sotare av egenhändigt pilkad strömming. Mums... Rensad strömming lägger jag i en plastpåse tillsammans med mycket salt. Låt fisken ligga och dra minst några timmar. Stek sedan fisken riktigt hårt i olja så den blir krispig och god. ...

Presentation


Hillas matprat

Hör av dig till mig!

My Taste

Följ bloggen

Följ Hillas matprat med Blogkeen
Följ Hillas matprat med Bloglovin'

Klicka här, bloggregistret

BloggRegistret.se

Blogglista

Blogglista.se

Senaste inläggen

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30 31
<<<
Mars 2011 >>>

På café...

 

Mat på resa...

 

Festmat...

 

På restaurang...

 

Vardagsmat...

 

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

RSS

Fråga mig

2 besvarade frågor

Buzzador

Listor

top100

Annons


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se