Direktlänk till inlägg 28 april 2011

Var äter man god grekisk mat i Uppsala?...

Av Hilla - 28 april 2011 17:15


Igår kväll var jag och tre väninnor ute och åt på restaurang tzatziki i Uppsala. Det är en grekisk restaurang med Uppsalas läckraste uteplats och bra mat till hyfsade priser...


Jag valde Pikilia som är en blandtallrik med flera olika grekiska maträtter. Mest uppskattade jag lammkotletterna som var perfekt grillade.


Hilla hissar; Maten var god och prisvärd och miljön är oslagbar, särskilt på uteplatsen...


Hilla dissar; den unga personalen var en aning tafflig - nya för säsongen kanske?


 


 
ANNONS
 
skrivmoster

skrivmoster

4 maj 2011 11:54

Vilken trevlig blogg du har! Jag gillar mat och allt omkring den, så jag länkar till dig så jag kan komma tillbaka och njuta! Restaurangen har jag varit på en gång för många år sen... säkert annan ägare då.. Ligger så fint till!
Besöker Uppsala med jämna mellanrum.

Ha en fin dag!

http://skrivmoster.bloggplatsen.se

Hilla

4 maj 2011 16:23

Kul! Tackar. Jag länkar till dig i min andra blogg...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Hilla - Söndag 14 juli 16:20


Idag har jag plockat våra vinbär, vita och svarta. Bären frysen jag in och kokar saft på i höst. #hilla #hillasmatprat #vinbär #saft ...

Av Hilla - Lördag 13 juli 17:51


Ikväll lagade jag en vegetarisk lasagne med broccoli, gul lök och rostade hasselnötter till middag. Salladsbädd och mozzarellaost serverades till... #hilla #hillasmatprat #vegetarisklasagne #lasagne ...

Av Hilla - Torsdag 11 juli 19:34


Ibland hittar jag finare livsmedel till halva priset i min affär pga kort datum. T ex idag då vi kunde laga lammfilé (innerfilé) till middag. Jag gjorde en egen marinad och ugnsstekte filén efter en kortare stund i stekpannan. Tillbehör blev aioli, e...

Av Hilla - Torsdag 11 juli 12:05


Smultron, blåbär, smulgubbar och kantareller... #hilla #hillasmatprat #sommarensskafferi ...

Av Hilla - Torsdag 27 juni 19:10


Idag äter vi sotare av egenhändigt pilkad strömming. Mums... Rensad strömming lägger jag i en plastpåse tillsammans med mycket salt. Låt fisken ligga och dra minst några timmar. Stek sedan fisken riktigt hårt i olja så den blir krispig och god. ...

Presentation


Hillas matprat

Hör av dig till mig!

My Taste

Följ bloggen

Följ Hillas matprat med Blogkeen
Följ Hillas matprat med Bloglovin'

Klicka här, bloggregistret

BloggRegistret.se

Blogglista

Blogglista.se

Senaste inläggen

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26 27 28
29
30
<<< April 2011 >>>

På café...

 

Mat på resa...

 

Festmat...

 

På restaurang...

 

Vardagsmat...

 

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

RSS

Fråga mig

2 besvarade frågor

Buzzador

Listor

top100

Annons


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se