Hemma igen i den svenska sommarvärmen. Faktiskt känns det betydligt svalare än Barcelonas 29 grader...
Ikväll grillade vi abborre med fisk- och skaldjurskrydda, olivolja och timjan. Till det egenodlad färskpotatis och en gräddfilssås med mynta, timjan bl a
Ikväll äter vi stroganoff till middag. Jag gjorde korv stroganoff till maken och till mig en variant med lök, haloumi och zuccini. Till detta en fräsch sallad med ruccola, salladskål, tomat och avocado. #hilla #hillasmatprat #stroganoff #vegetari...
Som en extra bonus bjuder jag på några bilder från Ålesund i Norge. Där har jag varit helt nyligen genom jobbet. #hilla #hillasmatprat #ålesund #norge ...
Ikväll har vi ätit stekt abborre med kokt potatis och ett stort grönskaksfat som tillbehör. Mums! På fatet finns det bladspenat, stekt zuccini, stekt sparris, stekt cocktailtomat, solroskärnor, avocado, parmesan och flingsalt.
Jag köpte en enor...
Nu är jag i Norge igen genom jobbet. Jag och kollegorna har ätit lunch på "matmagasinet" i Stavanger. Jättegott och trevligt! Linguine med sparris, kryddig tomatsås och gremolata.
hilla #hillasmatprat #Norge #lunch ...