Direktlänk till inlägg 28 maj 2012
Idag lagar jag mat till familjen i förväg. Själv ska jag iväg men nu har något att värma på när de kommer hem...
Jag gjorde en nötfärsblandning med vatten, ströbröd, kryddor och ägg. Sen smulade jag i fetaost, röd pesto och basilika. Efter att ha stekt på biffarna fick de gå efter i ugnen med en blandning av röd pesto och vispgrädde i ca 20 minuter på 225 grader. Serveras med pasta eller ris.
Två biffar tar jag med mig till jobbet tillsammans med en sallad...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 | 3 | 4 | 5 | 6 |
||||
7 |
8 | 9 |
10 | 11 | 12 |
13 |
|||
14 | 15 | 16 | 17 |
18 |
19 |
20 |
|||
21 | 22 |
23 | 24 |
25 |
26 |
27 |
|||
28 | 29 |
30 |
31 | ||||||
|