Direktlänk till inlägg 21 juli 2012
Idag har jag plockat av de svart vinbären i vår trädgård hemma vid kedjehuset. Rabarber har jag skördat vartefter och fryst in i skivor. Nu var det dags att koka saft...
Jag har använt ett recept i Vår kokbok men här hittar du också ett recept på hur man kokar saft på svarta vinbär.
Annars har jag också använt mina rabarber till rabarberkompott som är väldigt gott att äta till lunch med kall mjölk eller istället för sylt i filmjölken. Jag har också bakat en sockerkaka med rabarber, solrosfrön, kanel och flytande honung.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
|||||||||
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
|||
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
|||
16 | 17 |
18 |
19 |
20 |
21 | 22 |
|||
23 |
24 |
25 |
26 |
27 | 28 |
29 |
|||
30 |
31 | ||||||||
|