Direktlänk till inlägg 21 september 2012
Imorgon ska några vänner komma över på middag. Jag förberedde drinktilltugget redan idag...
Här har jag använt fryst smördeg som jag kavlat ut lite efter att den tinat. Jag la på köpt tapenade, parmesanost och hackad persilja.
Sen rullade jag ihop smördegsplattan och la den i smörpapper på ett fat i kylen.
Imorgon strax innan gästerna kommer skivar jag upp rullen i centimetertjocka bitar och saltar med lite flingsalt ovanpå varje bit. Skjuts in i ugnen i 8-10 minuter på 225 grader. Låt snurrorna svalna lite så att de kan serveras ljumma.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
||||||||
3 | 4 |
5 | 6 |
7 | 8 |
9 |
|||
10 | 11 |
12 | 13 | 14 |
15 | 16 |
|||
17 | 18 |
19 | 20 |
21 | 22 |
23 |
|||
24 |
25 |
26 | 27 |
28 | 29 |
30 |
|||
|