Direktlänk till inlägg 6 mars 2014

Nya kokböcker...

Av Hilla - 6 mars 2014 12:45


Lycka är att ha köpt ännu några kokböcker och en inspirationsbok på bokrean. Trodde inte jag behövde fler    


 


#shopping #mat #matprat #kokböcker #ernst #recept

 
ANNONS
 
Nina

Nina

6 mars 2014 22:58

Kokböcker kan man ALDRIG få för många av ;) Själv ser jag fram emot att "Jills mat efter säsong" förhoppningsvis dimper ner på mitt hallgolv imorgon !

http://najniskok.wordpress.com

 
Susanne

Susanne

7 mars 2014 19:49

Kokböcker kan vara väldigt fina som "prydnader" i köket på en hylla. Jag har alldeles för lite kokböcker. Kan bero på att jag är rätt så värdelös på att följa ett recept. Det brukar sluta med att jag blandar i något som inte ska vara med, tar bort något eller ändrar om :)

Trevlig helg

http://beauty-beholder.bloggplatsen.se

 
frozenfire

frozenfire

9 mars 2014 10:15

Tack vad kul att du gillar min blogg eller rättare sagt åsikterna kanske :)

Lite sommarmat med Ernst vore ju inte fel just nu. Sommaren får gärna skynda hit tycker jag.

http://frozenfire.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Hilla - Söndag 14 juli 16:20


Idag har jag plockat våra vinbär, vita och svarta. Bären frysen jag in och kokar saft på i höst. #hilla #hillasmatprat #vinbär #saft ...

Av Hilla - Lördag 13 juli 17:51


Ikväll lagade jag en vegetarisk lasagne med broccoli, gul lök och rostade hasselnötter till middag. Salladsbädd och mozzarellaost serverades till... #hilla #hillasmatprat #vegetarisklasagne #lasagne ...

Av Hilla - Torsdag 11 juli 19:34


Ibland hittar jag finare livsmedel till halva priset i min affär pga kort datum. T ex idag då vi kunde laga lammfilé (innerfilé) till middag. Jag gjorde en egen marinad och ugnsstekte filén efter en kortare stund i stekpannan. Tillbehör blev aioli, e...

Av Hilla - Torsdag 11 juli 12:05


Smultron, blåbär, smulgubbar och kantareller... #hilla #hillasmatprat #sommarensskafferi ...

Av Hilla - Torsdag 27 juni 19:10


Idag äter vi sotare av egenhändigt pilkad strömming. Mums... Rensad strömming lägger jag i en plastpåse tillsammans med mycket salt. Låt fisken ligga och dra minst några timmar. Stek sedan fisken riktigt hårt i olja så den blir krispig och god. ...

Presentation


Hillas matprat

Hör av dig till mig!

My Taste

Följ bloggen

Följ Hillas matprat med Blogkeen
Följ Hillas matprat med Bloglovin'

Klicka här, bloggregistret

BloggRegistret.se

Blogglista

Blogglista.se

Senaste inläggen

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2014 >>>

På café...

 

Mat på resa...

 

Festmat...

 

På restaurang...

 

Vardagsmat...

 

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

RSS

Fråga mig

2 besvarade frågor

Buzzador

Listor

top100

Annons


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se