Direktlänk till inlägg 16 december 2014

Buffé på Lucia...

Av Hilla - 16 december 2014 13:30


I lördags hade vi gäster över på middag. Vad passar bäst som fördrink på Lucia om inte glögg. Till det gjorde jag smördegssnurror med gorgonzola och dadlar inlindade i bacon.

Efter det serverade vi en buffé med limeräkor, ett fat med parmaskinka med mozzarella och färska fikon, kycklingspett, två sorters minipajer, broccoli med vitlök och mandel i ugn, potatisgratäng, och olika såser (hummus, ailoli, chevrecreme). Till detta serverade vi ett vitt vin från Chile, sauvignon blanc 2013 - Castillo de Molina.

Till efterrätt blev det rabarberglass med jordgubbar.


 


     

#middag #gäster #matprat #buffé #hilla #lucia #plock #recept

 
ANNONS
 
Hannele på Hisingen

Hannele på Hisingen

19 december 2014 08:57

Chile har fina viner.

http://hannelesparadis.blogspot.se

Hilla

20 december 2014 14:09

Ja jag håller med. Alltid goda viner därifrån.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Hilla - Söndag 14 juli 16:20


Idag har jag plockat våra vinbär, vita och svarta. Bären frysen jag in och kokar saft på i höst. #hilla #hillasmatprat #vinbär #saft ...

Av Hilla - Lördag 13 juli 17:51


Ikväll lagade jag en vegetarisk lasagne med broccoli, gul lök och rostade hasselnötter till middag. Salladsbädd och mozzarellaost serverades till... #hilla #hillasmatprat #vegetarisklasagne #lasagne ...

Av Hilla - Torsdag 11 juli 19:34


Ibland hittar jag finare livsmedel till halva priset i min affär pga kort datum. T ex idag då vi kunde laga lammfilé (innerfilé) till middag. Jag gjorde en egen marinad och ugnsstekte filén efter en kortare stund i stekpannan. Tillbehör blev aioli, e...

Av Hilla - Torsdag 11 juli 12:05


Smultron, blåbär, smulgubbar och kantareller... #hilla #hillasmatprat #sommarensskafferi ...

Av Hilla - Torsdag 27 juni 19:10


Idag äter vi sotare av egenhändigt pilkad strömming. Mums... Rensad strömming lägger jag i en plastpåse tillsammans med mycket salt. Låt fisken ligga och dra minst några timmar. Stek sedan fisken riktigt hårt i olja så den blir krispig och god. ...

Presentation


Hillas matprat

Hör av dig till mig!

My Taste

Följ bloggen

Följ Hillas matprat med Blogkeen
Följ Hillas matprat med Bloglovin'

Klicka här, bloggregistret

BloggRegistret.se

Blogglista

Blogglista.se

Senaste inläggen

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2014 >>>

På café...

 

Mat på resa...

 

Festmat...

 

På restaurang...

 

Vardagsmat...

 

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

RSS

Fråga mig

2 besvarade frågor

Buzzador

Listor

top100

Annons


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se