Direktlänk till inlägg 15 mars 2016

En låda full med nyheter från smakbox...

Av Hilla - 15 mars 2016 12:45


Som matbloggare har jag fått chansen att testa en nyhet, Smakbox. Fortsätt att läsa så får du veta mer om vad detta är...


 


Smakbox är en ny prenumerationstjänst där man får en låda full med nya matprodukter och smaker hemskickad varannan månad. Varje box innehåller 15 produkter och värdet är ca 350-450 kronor. Premiärboxen har ett värde av 454 kronor. Priset för prenumerationen är 189 kronor (varannan månad). Vill du också vara med på detta kan du börja prenumerera och är du snabb får du också premiärboxen som första låda. Just nu får du 15% rabatt fram till den sista juni om du uppger koden HILLASMATPRAT i fältet kampanjkod och trycker aktivera.


 


Här kan du hitta hemsidan för smakbox


När jag kom hem med paketet var det som lilla julafton att få öppna och titta på alla nya grejer som jag fått hem.


#hilla #matprat #smakbox #test #nyaprodukter

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Hilla - Söndag 14 juli 16:20


Idag har jag plockat våra vinbär, vita och svarta. Bären frysen jag in och kokar saft på i höst. #hilla #hillasmatprat #vinbär #saft ...

Av Hilla - Lördag 13 juli 17:51


Ikväll lagade jag en vegetarisk lasagne med broccoli, gul lök och rostade hasselnötter till middag. Salladsbädd och mozzarellaost serverades till... #hilla #hillasmatprat #vegetarisklasagne #lasagne ...

Av Hilla - Torsdag 11 juli 19:34


Ibland hittar jag finare livsmedel till halva priset i min affär pga kort datum. T ex idag då vi kunde laga lammfilé (innerfilé) till middag. Jag gjorde en egen marinad och ugnsstekte filén efter en kortare stund i stekpannan. Tillbehör blev aioli, e...

Av Hilla - Torsdag 11 juli 12:05


Smultron, blåbär, smulgubbar och kantareller... #hilla #hillasmatprat #sommarensskafferi ...

Av Hilla - Torsdag 27 juni 19:10


Idag äter vi sotare av egenhändigt pilkad strömming. Mums... Rensad strömming lägger jag i en plastpåse tillsammans med mycket salt. Låt fisken ligga och dra minst några timmar. Stek sedan fisken riktigt hårt i olja så den blir krispig och god. ...

Presentation


Hillas matprat

Hör av dig till mig!

My Taste

Följ bloggen

Följ Hillas matprat med Blogkeen
Följ Hillas matprat med Bloglovin'

Klicka här, bloggregistret

BloggRegistret.se

Blogglista

Blogglista.se

Senaste inläggen

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2016 >>>

På café...

 

Mat på resa...

 

Festmat...

 

På restaurang...

 

Vardagsmat...

 

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

RSS

Fråga mig

2 besvarade frågor

Buzzador

Listor

top100

Annons


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se