Direktlänk till inlägg 28 mars 2016

Vår påsk...

Av Hilla - 28 mars 2016 10:17



På påskaftonskvällen var vi bjudna hem till min syster och svåger på middag. Det bjöds på matjesill, ägg med kaviargrädde, kallskuret, två sorters lax, janssons frestelse och en spenat- och chevrepaj med soltorkade tomater. Allt var jättegott! Sen till kaffet fick vi en god påsktårta med glass.


Igår träffade vi vår son på "stationen" i Uppsala och hade en liten påskträff. Stationen är en krog med olika inriktningar under samma tak. Man kan fika, äta och ta ett glas vin, men man kan även äta på a´la cart restaurangen. Sonen valde att äta en Parisare och vi andra tog varsin bagel med tonfisk. Min man känner en av restaurangens ägare - en profil i Uppsala, Lasse Svensson. Han dök upp helt plötsligt och vi fick oss en pratstund vilket var kul!


 


Dottern bor i Wien den här terminen. Hon får besök nu av sin pojkvän och jag kan tänka mig att det känns mysigt!


#hilla #mat #matprat #påsk #stationen #svenssons #parisare #bagel

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Hilla - Söndag 14 juli 16:20


Idag har jag plockat våra vinbär, vita och svarta. Bären frysen jag in och kokar saft på i höst. #hilla #hillasmatprat #vinbär #saft ...

Av Hilla - Lördag 13 juli 17:51


Ikväll lagade jag en vegetarisk lasagne med broccoli, gul lök och rostade hasselnötter till middag. Salladsbädd och mozzarellaost serverades till... #hilla #hillasmatprat #vegetarisklasagne #lasagne ...

Av Hilla - Torsdag 11 juli 19:34


Ibland hittar jag finare livsmedel till halva priset i min affär pga kort datum. T ex idag då vi kunde laga lammfilé (innerfilé) till middag. Jag gjorde en egen marinad och ugnsstekte filén efter en kortare stund i stekpannan. Tillbehör blev aioli, e...

Av Hilla - Torsdag 11 juli 12:05


Smultron, blåbär, smulgubbar och kantareller... #hilla #hillasmatprat #sommarensskafferi ...

Av Hilla - Torsdag 27 juni 19:10


Idag äter vi sotare av egenhändigt pilkad strömming. Mums... Rensad strömming lägger jag i en plastpåse tillsammans med mycket salt. Låt fisken ligga och dra minst några timmar. Stek sedan fisken riktigt hårt i olja så den blir krispig och god. ...

Presentation


Hillas matprat

Hör av dig till mig!

My Taste

Följ bloggen

Följ Hillas matprat med Blogkeen
Följ Hillas matprat med Bloglovin'

Klicka här, bloggregistret

BloggRegistret.se

Blogglista

Blogglista.se

Senaste inläggen

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2016 >>>

På café...

 

Mat på resa...

 

Festmat...

 

På restaurang...

 

Vardagsmat...

 

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

RSS

Fråga mig

2 besvarade frågor

Buzzador

Listor

top100

Annons


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se