Direktlänk till inlägg 12 april 2016

Dumlekakor med noblesse...

Av Hilla - 12 april 2016 16:01

Idag har jag och mina föräldrar varit på Thun´s i Faringe, vilket är en stor affär som påminner om Ullared. Thun´s är dock mycket mindre förstås. Efter avslutad shopping åt vi lunch och fikade. Jag valde att köpa en mördegskaka med dumlekola i och den var så god så jag letade upp ett recept på dumlekakor från Hemmets Journal. Klicka på länken så hittar du receptet.


Bilden har jag också lånat från Hemmets Journal. Tack och förlåt...

  '


De här kakorna ska jag baka nästa gång vi får gäster.


#hilla #matprat #baka #dumlekakor #thuns #utflykt

 
ANNONS
 
Erika Ynghagen

Erika Ynghagen

20 april 2016 10:19

Hej! Vi har startat ett nytt företag som säljer matprodukter på nätet. Bl.a säljer vi molekylära pärlor som både ger en anrättning ett fantastiskt utseende och en fantastisk smakupplevelse. VI har ensamrätt på dessa i Sverige. Titta gärna in på www.gastronauts.se för att titta på dem och våra andra produkter.

http://www.gastronauts.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Hilla - Söndag 14 juli 16:20


Idag har jag plockat våra vinbär, vita och svarta. Bären frysen jag in och kokar saft på i höst. #hilla #hillasmatprat #vinbär #saft ...

Av Hilla - Lördag 13 juli 17:51


Ikväll lagade jag en vegetarisk lasagne med broccoli, gul lök och rostade hasselnötter till middag. Salladsbädd och mozzarellaost serverades till... #hilla #hillasmatprat #vegetarisklasagne #lasagne ...

Av Hilla - Torsdag 11 juli 19:34


Ibland hittar jag finare livsmedel till halva priset i min affär pga kort datum. T ex idag då vi kunde laga lammfilé (innerfilé) till middag. Jag gjorde en egen marinad och ugnsstekte filén efter en kortare stund i stekpannan. Tillbehör blev aioli, e...

Av Hilla - Torsdag 11 juli 12:05


Smultron, blåbär, smulgubbar och kantareller... #hilla #hillasmatprat #sommarensskafferi ...

Av Hilla - Torsdag 27 juni 19:10


Idag äter vi sotare av egenhändigt pilkad strömming. Mums... Rensad strömming lägger jag i en plastpåse tillsammans med mycket salt. Låt fisken ligga och dra minst några timmar. Stek sedan fisken riktigt hårt i olja så den blir krispig och god. ...

Presentation


Hillas matprat

Hör av dig till mig!

My Taste

Följ bloggen

Följ Hillas matprat med Blogkeen
Följ Hillas matprat med Bloglovin'

Klicka här, bloggregistret

BloggRegistret.se

Blogglista

Blogglista.se

Senaste inläggen

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2016 >>>

På café...

 

Mat på resa...

 

Festmat...

 

På restaurang...

 

Vardagsmat...

 

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

RSS

Fråga mig

2 besvarade frågor

Buzzador

Listor

top100

Annons


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se