Direktlänk till inlägg 14 mars 2017

Nu lagar jag lunchlådor till jobbet så ofta jag kan...

Av Hilla - 14 mars 2017 00:20


Jag har börjat ta med mig matlåda till jobbet allt oftare. Jag går snart ner i arbetstid (80%) och vill få en lägre kostnad för lunchmaten. 95 kronor här och 95 kronor där blir en rejäl slant när man räknar ihop summan. Jag lagar en stor chili con carne eller kokar lite extra fiskgryta när jag ändå håller på. Det är inte bara billigare mat jag får utan även godare och nyttigare...


 

Här blev det quinoa, fetaost, ägg och avocado i matlådan...


När jag startade den här bloggen för många år sedan hade jag ingen aning om att det fanns en stor norsk hemsida med ett liknande namn. Efter vissa påstötningar har jag bestämt mig för att byta domännamn för att vi ska slippa blandas samman i framtiden.


Bloggens domännamn är nu helt enkelt  www.hillasmatprat.bloggplatsen.se och jag hoppas att mina läsare ska fortsätta hitta hit!


#hillasmatprat #mat #matlåda #lunch #snåljåp #spara #nyttnamn




 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Hilla - Söndag 14 juli 16:20


Idag har jag plockat våra vinbär, vita och svarta. Bären frysen jag in och kokar saft på i höst. #hilla #hillasmatprat #vinbär #saft ...

Av Hilla - Lördag 13 juli 17:51


Ikväll lagade jag en vegetarisk lasagne med broccoli, gul lök och rostade hasselnötter till middag. Salladsbädd och mozzarellaost serverades till... #hilla #hillasmatprat #vegetarisklasagne #lasagne ...

Av Hilla - Torsdag 11 juli 19:34


Ibland hittar jag finare livsmedel till halva priset i min affär pga kort datum. T ex idag då vi kunde laga lammfilé (innerfilé) till middag. Jag gjorde en egen marinad och ugnsstekte filén efter en kortare stund i stekpannan. Tillbehör blev aioli, e...

Av Hilla - Torsdag 11 juli 12:05


Smultron, blåbär, smulgubbar och kantareller... #hilla #hillasmatprat #sommarensskafferi ...

Av Hilla - Torsdag 27 juni 19:10


Idag äter vi sotare av egenhändigt pilkad strömming. Mums... Rensad strömming lägger jag i en plastpåse tillsammans med mycket salt. Låt fisken ligga och dra minst några timmar. Stek sedan fisken riktigt hårt i olja så den blir krispig och god. ...

Presentation


Hillas matprat

Hör av dig till mig!

My Taste

Följ bloggen

Följ Hillas matprat med Blogkeen
Följ Hillas matprat med Bloglovin'

Klicka här, bloggregistret

BloggRegistret.se

Blogglista

Blogglista.se

Senaste inläggen

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16 17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2017 >>>

På café...

 

Mat på resa...

 

Festmat...

 

På restaurang...

 

Vardagsmat...

 

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

RSS

Fråga mig

2 besvarade frågor

Buzzador

Listor

top100

Annons


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se