Igår gjorde vi pizza till middag. Den ena på smördegsbotten och den andra var en vanlig köpt pizzadeg.
På smördegspizzan la jag räkor och musslor som huvudingredienser och det andra blev en champinjon- och salamipizza. Mozzarella, tomatsås, lök och basilika passade till båda pizzorna.
Ikväll äter vi stroganoff till middag. Jag gjorde korv stroganoff till maken och till mig en variant med lök, haloumi och zuccini. Till detta en fräsch sallad med ruccola, salladskål, tomat och avocado. #hilla #hillasmatprat #stroganoff #vegetari...
Som en extra bonus bjuder jag på några bilder från Ålesund i Norge. Där har jag varit helt nyligen genom jobbet. #hilla #hillasmatprat #ålesund #norge ...
Ikväll har vi ätit stekt abborre med kokt potatis och ett stort grönskaksfat som tillbehör. Mums! På fatet finns det bladspenat, stekt zuccini, stekt sparris, stekt cocktailtomat, solroskärnor, avocado, parmesan och flingsalt.
Jag köpte en enor...
Nu är jag i Norge igen genom jobbet. Jag och kollegorna har ätit lunch på "matmagasinet" i Stavanger. Jättegott och trevligt! Linguine med sparris, kryddig tomatsås och gremolata.
hilla #hillasmatprat #Norge #lunch ...