Direktlänk till inlägg 18 september 2018
Igår åt vi lammfilé som jag först marinerat i balsamvinäger, olivolja, flytande honung, japansk soja, pressad vitlök, rosmarin och citrontimjan.
Jag stekte filéerna i stekpanna och efterstekte till 59 grader i ugnen. Sås gjorde jag av marinad som blev över, steksky, buljongtärning och grädde. En fetaostcreme passade också bra till.
Sen så älskar vi ugnsstekta grönsaker som tillbehör; potatis, gul lök, morötter och paprika.
#hilla #hillasmatprat #lammfilé #fetaost #grönsaker
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
||||||||
3 | 4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
|||
10 |
11 | 12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
|||
17 |
18 | 19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
|||
24 |
25 | 26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
|||
|