Direktlänk till inlägg 30 januari 2021
Ikväll kom barnen på middag och inte kom jag ihåg att fota.
Till fördrinken (mousserande vin) och som förrätt gjorde jag småplock. Det var varma krustader med chilicamembert, tunnbrödsrullar med pepparrotsost, parmaskinka och ruccola, pajbitar med en svart oliv på tandpetare, mozzarellabollar, hummus och chorizoskivor.
Till varmrätt Tore Wretmans recept på lax med skagenröra.
https://www.koket.se/caroline_hofberg/varmratter/fisk_och_skaldjur/skagenlax_med_lojrom/
Till detta en varm potatissallad på ugnsrostad potatis, rödlök, dill, sockerärtor och solrosfrön och en god vinaegrett.
Till efterrätt hade svärsonen gjort tårta som var en "banoffee". Riktigt gott och lämpligt för att fira dotterns födelsedag.
#hilla #hillasmatprat #födelsedagsmiddag #banoffee
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | |||||||
4 |
5 | 6 | 7 | 8 |
9 |
10 | |||
11 |
12 | 13 |
14 | 15 |
16 |
17 |
|||
18 | 19 |
20 | 21 |
22 |
23 |
24 |
|||
25 |
26 |
27 |
28 |
29 | 30 | 31 |
|||
|