Direktlänk till inlägg 23 januari 2012

Il forno Italiano...

Av Hilla - 23 januari 2012 23:30

Restaurangbesöket blev inte av på torsdagen som jag skrev i mitt förra inlägg men i lördags fick vi ihop det och kunde samla hela familjen för en utekväll. Dottern valde att vi skulle gå till Il forno Italiano här i Uppsala. Vi åt fyra olika huvudrätter och kötträtterna smakade helt klart bäst. Sonen tog lammytterfilé och dottern oxfilé. Makens skaldjursrisotto var sisådär och min jordärtskocks- och sellerisoppa med grillat lantbröd var okej men inte så mycket mer. Stämningen är dock alltid bra på restaurangen och det var trevlig personal som jobbade där. Maken ska snart gå till Il forno igen med sina kollegor. Det har varit bestämt sedan tidigare...


Idag har jag jobbat hela eftermiddagen och kvällen. Innan jag åkte hemifrån förberedde jag mat av ett stort paket köttfärs som jag köpt hem. Det blev pannbiffar och köttfärssås. Bra för familjen att ha färdig mat när de kommer hem trötta efter jobb och skola.


 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Hilla - Söndag 14 juli 16:20


Idag har jag plockat våra vinbär, vita och svarta. Bären frysen jag in och kokar saft på i höst. #hilla #hillasmatprat #vinbär #saft ...

Av Hilla - Lördag 13 juli 17:51


Ikväll lagade jag en vegetarisk lasagne med broccoli, gul lök och rostade hasselnötter till middag. Salladsbädd och mozzarellaost serverades till... #hilla #hillasmatprat #vegetarisklasagne #lasagne ...

Av Hilla - Torsdag 11 juli 19:34


Ibland hittar jag finare livsmedel till halva priset i min affär pga kort datum. T ex idag då vi kunde laga lammfilé (innerfilé) till middag. Jag gjorde en egen marinad och ugnsstekte filén efter en kortare stund i stekpannan. Tillbehör blev aioli, e...

Av Hilla - Torsdag 11 juli 12:05


Smultron, blåbär, smulgubbar och kantareller... #hilla #hillasmatprat #sommarensskafferi ...

Av Hilla - Torsdag 27 juni 19:10


Idag äter vi sotare av egenhändigt pilkad strömming. Mums... Rensad strömming lägger jag i en plastpåse tillsammans med mycket salt. Låt fisken ligga och dra minst några timmar. Stek sedan fisken riktigt hårt i olja så den blir krispig och god. ...

Presentation


Hillas matprat

Hör av dig till mig!

My Taste

Följ bloggen

Följ Hillas matprat med Blogkeen
Följ Hillas matprat med Bloglovin'

Klicka här, bloggregistret

BloggRegistret.se

Blogglista

Blogglista.se

Senaste inläggen

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4
5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

På café...

 

Mat på resa...

 

Festmat...

 

På restaurang...

 

Vardagsmat...

 

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

RSS

Fråga mig

2 besvarade frågor

Buzzador

Listor

top100

Annons


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se