Direktlänk till inlägg 19 mars 2012
Igår blev det pannbiffar med kokt potatis, sallad och fetaostkräm till middag...
Så här gjorde jag fetakrämen;
Jag silade av naturell youghurt i ca 1,5 timme. Blandade youghurten med mosad fetaost. Saltade och pepprade (svartpeppar) och klippte i små bitar av gräslök.
Sen råkade vi ha kvar en halv flaska Riesling och den drycken funkade bra till maten även om säkert en Retsina eller ett Grekiskt rödvin smakat ändå bättre till den grekiskinspirerade maten...
Sonen var inte hemma till middagen och det innebar att vi fick tillräckligt med mat över för att göra en lunchlåda också - perfekt!
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 |
3 |
4 |
||||||
5 | 6 |
7 |
8 |
9 | 10 | 11 |
|||
12 | 13 |
14 | 15 |
16 | 17 |
18 | |||
19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 |
25 | |||
26 |
27 | 28 |
29 |
30 |
31 | ||||
|