Direktlänk till inlägg 6 juni 2012

Studenten är avklarad...

Av Hilla - 6 juni 2012 13:30


Det har blivit lite dåligt med updateringar här på sistone men vi har haft mycket att stå i kring sonens student. Nu är kalaset avklarat och allt har fungerat bra. Vi hade ca 50 gäster igår och det gick lysande trots att vädret inte kändes så stabilt. För säkerhets skull dukade vi inne men en del gäster valde ändå att ta plats på altanen.


På buffén fanns basturökt skinka, yakitorispett, varmrökt lax, pastasallad med bl a melon, jordgubbar och chevre, chevrepaj, mangosås, salsasås, nachos, rosenbröd, kex, ostar, vindruvor, kaffe och studenttårta.Drycker; rosévin, lättöl, starköl, cider, vatten och punsch till kaffet.


Nu dröjer det ett helt år tills det är dotterns tur att ta studenten...  

 
ANNONS
 
Ann-Sofi MATSAFARI

Ann-Sofi MATSAFARI

7 juni 2012 11:20

Vilken härlig buffé:) Lite japanskt möter Svenkt vid medelhavet;)

http://www.matsafari.matmolnet.se

Hilla

7 juni 2012 17:58

Hahaha... ja, så kan man ju också se det :)

 
Kuligheter

Kuligheter

12 juni 2012 04:49

Fin blogg du har :-)

http://sagoalvan.blogspot.se

Hilla

13 juni 2012 00:24

Tackar!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Hilla - Söndag 14 juli 16:20


Idag har jag plockat våra vinbär, vita och svarta. Bären frysen jag in och kokar saft på i höst. #hilla #hillasmatprat #vinbär #saft ...

Av Hilla - Lördag 13 juli 17:51


Ikväll lagade jag en vegetarisk lasagne med broccoli, gul lök och rostade hasselnötter till middag. Salladsbädd och mozzarellaost serverades till... #hilla #hillasmatprat #vegetarisklasagne #lasagne ...

Av Hilla - Torsdag 11 juli 19:34


Ibland hittar jag finare livsmedel till halva priset i min affär pga kort datum. T ex idag då vi kunde laga lammfilé (innerfilé) till middag. Jag gjorde en egen marinad och ugnsstekte filén efter en kortare stund i stekpannan. Tillbehör blev aioli, e...

Av Hilla - Torsdag 11 juli 12:05


Smultron, blåbär, smulgubbar och kantareller... #hilla #hillasmatprat #sommarensskafferi ...

Av Hilla - Torsdag 27 juni 19:10


Idag äter vi sotare av egenhändigt pilkad strömming. Mums... Rensad strömming lägger jag i en plastpåse tillsammans med mycket salt. Låt fisken ligga och dra minst några timmar. Stek sedan fisken riktigt hårt i olja så den blir krispig och god. ...

Presentation


Hillas matprat

Hör av dig till mig!

My Taste

Följ bloggen

Följ Hillas matprat med Blogkeen
Följ Hillas matprat med Bloglovin'

Klicka här, bloggregistret

BloggRegistret.se

Blogglista

Blogglista.se

Senaste inläggen

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2012 >>>

På café...

 

Mat på resa...

 

Festmat...

 

På restaurang...

 

Vardagsmat...

 

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

RSS

Fråga mig

2 besvarade frågor

Buzzador

Listor

top100

Annons


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se