Direktlänk till inlägg 3 september 2012

Lite fotboll i bloggen...

Av Hilla - 3 september 2012 13:15


Vem kunde tro att jag, Hilla, skulle skriva om fotboll i matbloggen?


Nu är det dock så att dottern ska resa till en VM-kval match mellan Tyskland och Sverige i Berlin i början av oktober. Hon ska träffa en tysk vän där och de har redan inhandlat tyska och svenska flaggor och dottern ska ha sitt blonda hår i flätor och en vikingahjälm på huvuvdet. Jag undrar hur det blir när de sitter på den tyska fansens läktare. Hoppas ingen attackerar henne...

     och om de gör det får det vara med en puss...


Snart börjar ju kvalet till VM som går i Brasilien 2014. Det ska bli spännande att följa Sveriges väg i kvalet. Här kan du läsa allt om tv-tider, grupper och mer - vm kval. Jag tycker också om att se Sveriges fotbollslandslag spela viktiga landskamper så nu har vi något roligt att se fram emot även om det för min del blir via TV:n och datorn.


För att ladda upp för en kvalmatch i Berlin får det nog bli weisswurst till lunch.



 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Hilla - Söndag 14 juli 16:20


Idag har jag plockat våra vinbär, vita och svarta. Bären frysen jag in och kokar saft på i höst. #hilla #hillasmatprat #vinbär #saft ...

Av Hilla - Lördag 13 juli 17:51


Ikväll lagade jag en vegetarisk lasagne med broccoli, gul lök och rostade hasselnötter till middag. Salladsbädd och mozzarellaost serverades till... #hilla #hillasmatprat #vegetarisklasagne #lasagne ...

Av Hilla - Torsdag 11 juli 19:34


Ibland hittar jag finare livsmedel till halva priset i min affär pga kort datum. T ex idag då vi kunde laga lammfilé (innerfilé) till middag. Jag gjorde en egen marinad och ugnsstekte filén efter en kortare stund i stekpannan. Tillbehör blev aioli, e...

Av Hilla - Torsdag 11 juli 12:05


Smultron, blåbär, smulgubbar och kantareller... #hilla #hillasmatprat #sommarensskafferi ...

Av Hilla - Torsdag 27 juni 19:10


Idag äter vi sotare av egenhändigt pilkad strömming. Mums... Rensad strömming lägger jag i en plastpåse tillsammans med mycket salt. Låt fisken ligga och dra minst några timmar. Stek sedan fisken riktigt hårt i olja så den blir krispig och god. ...

Presentation


Hillas matprat

Hör av dig till mig!

My Taste

Följ bloggen

Följ Hillas matprat med Blogkeen
Följ Hillas matprat med Bloglovin'

Klicka här, bloggregistret

BloggRegistret.se

Blogglista

Blogglista.se

Senaste inläggen

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2012 >>>

På café...

 

Mat på resa...

 

Festmat...

 

På restaurang...

 

Vardagsmat...

 

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

RSS

Fråga mig

2 besvarade frågor

Buzzador

Listor

top100

Annons


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se