Direktlänk till inlägg 11 december 2012
Nu är det flera roliga tillställningar på gång hos oss.
* I december har vi en son som fyller 20 år och då ska vi ha släkten här på middag.Jag funderar på marinerat kallskuret tillsammans med paj, sallad och ett gott hembakt bröd.
* Sen är det knytkalaset på julafton där vi ansvarar för två sorters smaksatt hemgjord sill, rökt och gravad lax, kalvsyltan, pressyltan och risgrynsgröten.
* På nyårsafton är det dags för nästa knytkalas och då är det vi som står för huvudrätten. Jag har inte bestämt helt vilken rätt det ska bli än, men det tål att tänka på eftersom maten ska transporteras till våra vänner.
* I januari är det dotterns tur att fylla år (18 år). Då ska vi både ha kalas för släkten och för hennes vänner.
Det är alltid roligt med fest och anpassar man bara menyn och ambitionerna till den tid man har så brukar det gå bra!
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 | ||||||||
3 |
4 | 5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
|||
10 |
11 | 12 |
13 |
14 | 15 |
16 | |||
17 |
18 |
19 |
20 | 21 |
22 |
23 |
|||
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 | |||
31 |
|||||||||
|