Direktlänk till inlägg 28 december 2017

Dessert till nyår, frusen choklad-cheesecake...

Av Hilla - 28 december 2017 16:05

Idag förbereder jag dessert till ett knytkalas på nyårsafton. Vi är alltid hemma hos samma familj men turas om med de olika rätterna.

I år blir det vi som bidrar med desserten och jag gör choklad-cheesecake garnerad med färska hallon och ev frukt.

Bild när cheesecaken lagts in i frysen.

Receptet hittade jag i min kokbok "Choklad" av Johan Åkerberg men finns även att hitta på nätet..

https://www.kokaihop.se/recept/frusen-chokladcheesecake-med-bar-2

Vi blir många gäster till nyår så två cheesecakes har jag gjort och frusit in. Själv jobbar jag innan middagen så maken får fixa med upplägg av bär och ev frukt.

#hillasmatprat #hilla #Dessert #cheesecake #choklad

 
ANNONS
 
wiper

wiper

30 december 2017 08:31

Härligt med knytkalas där alla bidrar. Jag skall kolla in lite efterrätter och kakor hos dig för vi har så lite att välja på.

God fortsättning och Gott Nytt År till dig och din familj
kram från
Malin

http://wiper.bloggplatsen.se

Hilla

30 december 2017 17:04

Tack Malin!

Hoppas.ni får ett fint avslut på året och ett härligt gott nytt år!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Hilla - Söndag 14 juli 16:20


Idag har jag plockat våra vinbär, vita och svarta. Bären frysen jag in och kokar saft på i höst. #hilla #hillasmatprat #vinbär #saft ...

Av Hilla - Lördag 13 juli 17:51


Ikväll lagade jag en vegetarisk lasagne med broccoli, gul lök och rostade hasselnötter till middag. Salladsbädd och mozzarellaost serverades till... #hilla #hillasmatprat #vegetarisklasagne #lasagne ...

Av Hilla - Torsdag 11 juli 19:34


Ibland hittar jag finare livsmedel till halva priset i min affär pga kort datum. T ex idag då vi kunde laga lammfilé (innerfilé) till middag. Jag gjorde en egen marinad och ugnsstekte filén efter en kortare stund i stekpannan. Tillbehör blev aioli, e...

Av Hilla - Torsdag 11 juli 12:05


Smultron, blåbär, smulgubbar och kantareller... #hilla #hillasmatprat #sommarensskafferi ...

Av Hilla - Torsdag 27 juni 19:10


Idag äter vi sotare av egenhändigt pilkad strömming. Mums... Rensad strömming lägger jag i en plastpåse tillsammans med mycket salt. Låt fisken ligga och dra minst några timmar. Stek sedan fisken riktigt hårt i olja så den blir krispig och god. ...

Presentation


Hillas matprat

Hör av dig till mig!

My Taste

Följ bloggen

Följ Hillas matprat med Blogkeen
Följ Hillas matprat med Bloglovin'

Klicka här, bloggregistret

BloggRegistret.se

Blogglista

Blogglista.se

Senaste inläggen

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5 6 7
8
9
10
11 12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2017 >>>

På café...

 

Mat på resa...

 

Festmat...

 

På restaurang...

 

Vardagsmat...

 

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

RSS

Fråga mig

2 besvarade frågor

Buzzador

Listor

top100

Annons


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se