Direktlänk till inlägg 21 april 2021
Idag bakade jag nyttigare scones med bl a yoghurt istället för matfett. Ingredienser var riven zucchini, två sorters mjöl, havregryn, vatten, bikarbonat och topping med solrosfrön.
Brödet blir mycket saftigare än vanliga scones.
http://hillasmatprat.bloggplatsen.se/2019/05/03/11607027-nyttiga-scones/
Receptet jag utgick från ser du ovan och så kan du lägga till t ex riven morot eller zucchini.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 |
4 | ||||||
5 |
6 |
7 |
8 | 9 | 10 |
11 | |||
12 |
13 |
14 | 15 |
16 | 17 | 18 |
|||
19 |
20 |
21 | 22 |
23 |
24 |
25 |
|||
26 | 27 |
28 |
29 |
30 |
|||||
|