Direktlänk till inlägg 16 november 2011

Italiensk glass - gelato...

Av Hilla - 16 november 2011 09:00


Jag blev så glad när jag såg att de hade GB-glass i Vatikanstaten   


 

Swissguard...


Vill du prova att göra egen Pistageglass - gelato di pistaccio - klicka på länken för ett recept från tasteline.

 
ANNONS
 
Freedomtravel

Freedomtravel

16 november 2011 17:46

Jag tycker att det känns som att det är samma glassar i hela världen nuförtiden och tycker att det är ganska trist. När man ska beställa glass i Kina t.ex ser ju produktbilden exakt likadan ut som hemma... Men italiensk glass är god!!! Mmmm

http://www.freedomtravel.se

Hilla

16 november 2011 19:07

Det är ju liksom charmen med att resa att det finns andra saker än hemma...

 
Freedomtravel

Freedomtravel

16 november 2011 17:53

Oj, började skriva en kommentar men vet inte vart den tog vägen... Tycker att det är samma glassar i hela världen nuförtiden och är ruskigt trött på det. Men glassgubbarna i Italien förefaller lite sundare i vikten. Måste betyda att den italienska glassen är nyttigare...??? ;)

http://www.freedomtravel.se

Hilla

16 november 2011 19:08

Här var visst den första kommentaren. Ja han är ju inte så rund om magen som GB-gubben ;)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Hilla - Söndag 14 juli 16:20


Idag har jag plockat våra vinbär, vita och svarta. Bären frysen jag in och kokar saft på i höst. #hilla #hillasmatprat #vinbär #saft ...

Av Hilla - Lördag 13 juli 17:51


Ikväll lagade jag en vegetarisk lasagne med broccoli, gul lök och rostade hasselnötter till middag. Salladsbädd och mozzarellaost serverades till... #hilla #hillasmatprat #vegetarisklasagne #lasagne ...

Av Hilla - Torsdag 11 juli 19:34


Ibland hittar jag finare livsmedel till halva priset i min affär pga kort datum. T ex idag då vi kunde laga lammfilé (innerfilé) till middag. Jag gjorde en egen marinad och ugnsstekte filén efter en kortare stund i stekpannan. Tillbehör blev aioli, e...

Av Hilla - Torsdag 11 juli 12:05


Smultron, blåbär, smulgubbar och kantareller... #hilla #hillasmatprat #sommarensskafferi ...

Av Hilla - Torsdag 27 juni 19:10


Idag äter vi sotare av egenhändigt pilkad strömming. Mums... Rensad strömming lägger jag i en plastpåse tillsammans med mycket salt. Låt fisken ligga och dra minst några timmar. Stek sedan fisken riktigt hårt i olja så den blir krispig och god. ...

Presentation


Hillas matprat

Hör av dig till mig!

My Taste

Följ bloggen

Följ Hillas matprat med Blogkeen
Följ Hillas matprat med Bloglovin'

Klicka här, bloggregistret

BloggRegistret.se

Blogglista

Blogglista.se

Senaste inläggen

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7 8
9
10 11 12 13
14
15 16 17
18
19 20
21
22
23 24 25 26
27
28
29
30
<<< November 2011 >>>

På café...

 

Mat på resa...

 

Festmat...

 

På restaurang...

 

Vardagsmat...

 

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

RSS

Fråga mig

2 besvarade frågor

Buzzador

Listor

top100

Annons


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se