Direktlänk till inlägg 10 januari 2012

Struvor och Sveriges mästerkock...

Av Hilla - 10 januari 2012 16:45


Mina föräldrar var bortresta under julen så först i helgen drack vi julkaffe tillsammans. Enligt tradition bjöds vi bl a på struvor med grädde och hjortronsylt. Det är såå gott och julen blir inte densamma utan struvorna.

När vi var små gjorde mamma de här kakorna själv men nu tycker hon att det är för meckigt och köper färdiga istället. Vill du prova att göra egna struvor har du ett recept här.



Idag tittade jag på det första avsnittet av Sveriges mästerkock på TV4 play. Jag gillar verkligen programidén och ser fram emot kvällens avsnitt...

Bakat · Recept · TV
 
ANNONS
 
Mortuta

Mortuta

10 januari 2012 19:51

Ett tips är att se Master chef USA som är jättebra....men ännu bättre är Master Chef Australien....wao så bra! Blir så sugen på att laga mat då jag ser detta program

http://www.mortuta.bloggplatsen.se

Hilla

11 januari 2012 07:37

Tack för tipsen! De programmen har jag inte sett. Jag har bara skogskanalerna - kanske därför jag missat dem.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Hilla - Söndag 14 juli 16:20


Idag har jag plockat våra vinbär, vita och svarta. Bären frysen jag in och kokar saft på i höst. #hilla #hillasmatprat #vinbär #saft ...

Av Hilla - Lördag 13 juli 17:51


Ikväll lagade jag en vegetarisk lasagne med broccoli, gul lök och rostade hasselnötter till middag. Salladsbädd och mozzarellaost serverades till... #hilla #hillasmatprat #vegetarisklasagne #lasagne ...

Av Hilla - Torsdag 11 juli 19:34


Ibland hittar jag finare livsmedel till halva priset i min affär pga kort datum. T ex idag då vi kunde laga lammfilé (innerfilé) till middag. Jag gjorde en egen marinad och ugnsstekte filén efter en kortare stund i stekpannan. Tillbehör blev aioli, e...

Av Hilla - Torsdag 11 juli 12:05


Smultron, blåbär, smulgubbar och kantareller... #hilla #hillasmatprat #sommarensskafferi ...

Av Hilla - Torsdag 27 juni 19:10


Idag äter vi sotare av egenhändigt pilkad strömming. Mums... Rensad strömming lägger jag i en plastpåse tillsammans med mycket salt. Låt fisken ligga och dra minst några timmar. Stek sedan fisken riktigt hårt i olja så den blir krispig och god. ...

Presentation


Hillas matprat

Hör av dig till mig!

My Taste

Följ bloggen

Följ Hillas matprat med Blogkeen
Följ Hillas matprat med Bloglovin'

Klicka här, bloggregistret

BloggRegistret.se

Blogglista

Blogglista.se

Senaste inläggen

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4
5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

På café...

 

Mat på resa...

 

Festmat...

 

På restaurang...

 

Vardagsmat...

 

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

RSS

Fråga mig

2 besvarade frågor

Buzzador

Listor

top100

Annons


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se