Direktlänk till inlägg 9 oktober 2021
Det är gott och smidigt att göra en öppen lasagne. Skillnaden mot en vanlig lasagne är att du inte täcker över innehållet med de sista plattorna. Tre lager blev det idag men som sagt inga lasagneplattor överst.
Sonen och jag åt en vegetarisk variant av lasagnen till middag idag. Innehållet varierar beroende på vad som finns hemma.
Dagens ingredienser; lasagneplattor (jag hade torkade), stekt rödlök, ruccola, stekta trattisar, solrosfrön, paprika, fetaost, kokt broccoli, kokta röda linser, krossade tomater med vitlök, havregrädde, salt, peppar och riven ost på toppen.
225 grader, ca 30 minuter
#hilla #hillasmatprat #lasagne
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 |
3 | |||||||
4 | 5 |
6 | 7 |
8 |
9 | 10 | |||
11 | 12 |
13 | 14 |
15 | 16 |
17 |
|||
18 | 19 | 20 |
21 |
22 | 23 | 24 |
|||
25 |
26 | 27 | 28 | 29 |
30 |
31 | |||
|