Direktlänk till inlägg 6 augusti 2012
Ibland är det enkla det godaste...
I fredags tog maken och jag en engångsgrill med oss ut på en klippa i närheten av vårt sommarställe. Där grillade vi tunna skivor av fläskkarré utan ben, vi la kokt färskpotatis i foliepaket och la det på grillen. Till detta hade vi en rejäl sallad och blue castello. Ett varsitt litet glas rött slank också ner...
Vackert väder, god mat och en oslagbar utsikt och maten smakar så himlans gott!
När jag kom hem till villaträdgården igen i förrgår plockade jag av de sista vita och svarta vinbären, lite hallon och skördade rabarber. Allt åkte in i frysen för att bli saft så småningom när andan faller på.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 | 5 |
|||||
6 | 7 |
8 |
9 | 10 |
11 | 12 |
|||
13 |
14 |
15 | 16 | 17 |
18 |
19 |
|||
20 | 21 |
22 | 23 |
24 | 25 | 26 |
|||
27 |
28 |
29 | 30 | 31 | |||||
|