Direktlänk till inlägg 6 oktober 2013
Vi har varit på landet och stängt till i helgen...
Vad passar då bättre än att ta med sig en rejäl höstgryta. Jag hade lagat en boeuf bourguignon med timjanpotatis hemma och den passade bra att värma på där på lördagskvällen. Några tända ljus på bordet, ett bra rödvin och så var det bara att njuta av maten.
Recept på den goda grytan kommer jag att lägga ut här i bloggen inom kort...
Ikväll är vi trötta och har köpt med oss Thai-mat hem. Gott, enkelt och framförallt smidigt!
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 | 3 | 4 |
5 |
6 | ||||
7 | 8 | 9 | 10 |
11 |
12 |
13 | |||
14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | |||
21 | 22 |
23 |
24 | 25 |
26 |
27 |
|||
28 | 29 |
30 | 31 | ||||||
|