Direktlänk till inlägg 27 juli 2020
Det blev bulle över sist vi köpt en längd och efter några dagar är brödet inte så roligt längre. Då brukar jag göra skorpa av bullen.
Jag skär längden i tunna skivor, lägger dem på en plåt och gräddar i ugn, 200 grader i 10 minuter. Därefter torkar jag bullskivorna i ugnen på 70 grader med en liten öppning på ugnsluckan (använd en träslev eller liknande). Torka i ca 60 minuter beroende på hur tjocka skivor du har. Förvaras torrt i en burk, när skorporna kallnat.
#hilla #hillasmatprat #skorpor
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 | 5 |
|||||
6 | 7 |
8 |
9 | 10 |
11 | 12 |
|||
13 | 14 |
15 |
16 |
17 | 18 |
19 | |||
20 | 21 |
22 |
23 |
24 | 25 | 26 | |||
27 | 28 |
29 |
30 |
31 |
|||||
|